Hoe steun ik een kandidaat?

Er zijn veel manieren om een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt te steunen. Bij Everyday Heroes spelen behalve de kandidaat drie partijen een onmisbare rol bij een succesvolle plaatsing:

  • Als bedrijf of particulier kun je met een Power Certificaat een financiële bijdrage doen om de laatste obstakels op weg naar werk weg te nemen.

  • Als werkgever kun je iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. Lees onze succesverhalen om de diversiteit aan talenten te zien die je in huis kunt halen.

  • Als jobcoach vind je steeds weer passend werk voor kandidaten. Je kunt je kandidaten steunen door een aanvraag te doen voor steun

Natuurlijk kun je ook op andere manieren bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Koop je boodschappen bij een winkel die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. Kies een verzekeringsmaatschappij of bank met een inclusief beleid. Spreek je uit. Een inclusieve arbeidsmarkt is zaak voor ons allemaal.

De stichting betaald de gelden voor het wegnemen van obstakels altijd achteraf. Dit wordt enkel gedaan naar rechtspersonen zoals werkgevers en jobcoaches.


Luc Essink