Topvrouwen

Marry de Gaay Fortman.png

... helpen topvrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Certificaten van topvrouwen (aangemoedigd door Stichting Topvrouwen) vergoeden de laatste obstakels op weg naar een baan. Marry de Gaay Fortman geeft met de plaatsing van #taalheld Mab het startsein voor hopelijk honderden werkplekken voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Tientallen kandidaten zijn, met de certificaten van Stichting Topvrouwen aan het werk.

Initiatiefnemer Stichting Topvrouwen zet zich in voor topvrouwen in de hele organisatie – naast debat en beleid nu ook met certificaten.

Werkgever De eerste werkgevers zijn al enthousiast. Mab werkt bij Kentalis en Sacdiyo bij Fruitypack.

Begeleider Deze topvrouwen krijgen begeleiding van re-integratiebureaus, instanties en jobcoaches.

Topvrouwen aan de slag


#initiatiefheld

Marry neemt het initiatief om als topvrouw ook andere vrouwen die iets extra's nodig hebben aan het werk te helpen. Met haar eigen Power Certificaat helpt ze Mab om zich bij Kentalis al werkend te ontwikkelen

#taalheld

Mab én werkgever Kentalis zijn blij met het Power Certificaat dat een deel van Mab’s reiskosten vergoedt! Mab komt het hele jaar zonder zorgen op haar werk.

#overstapheld

Om te kunnen werken in een fruitverwerkingsbedrijf heeft Sacdiyo – mede dankzij een Power Certificaat – haar proefplaatsing succesvol doorlopen en heeft ze nu een betaalde baan als productie medewerker voor 32 uur in de week.

Screenshot+2018-05-03+08.47.57.png

#helpheld

Véronique Pauwels is partner bij Bain & Company. “Door doelgericht te investeren, kunnen we met een klein budget iemands kansen aanzienlijk verbeteren. Geen blinde sluis geld maar heel gericht en resultaat voor zowel de “nieuwe” werknemer als de werkgever.“

-1.png

#topheld

Caroline Holtgrefe is directeur bij Stichting Topvrouwen. "Met Topvrouwen.nl, inmiddels een begrip in Nederland, maken wij board ready vrouwen in Nederland zichtbaar waardoor er steeds meer topvrouwen weten door te stromen naar bestuurskamers. Natuurlijk zijn onze topvrouwen bereid anderen te helpen, daarom hebben wij hen gevraagd jullie sympathieke initiatief om vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen, te ondersteunen."

 

Je bent een topvrouw.
Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook een vrouw aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!