#verkeersheld

Martijn van verkeersregelaar naar automobilist

ADP helpt Martijn om zijn positie op de arbeidsmarkt te verstevigen door bij te dragen aan het halen van een rijbewijs, noodzakelijk voor de uitvoering van Martijn zijn werkzaamheden.

“Martijn is bij Pronk Twee BV terecht gekomen als verkeersregelaar. Een tijdelijke klus, die hij uitstekend heeft ingevuld. Hierna kwam er een volgende uitdaging op zijn pad: het helpen bouwen van een sluis. Martijn verricht hier allerlei soorten werkzaamheden (straten, graven, etc.).

Werken bij Pronk Twee BV kan betekenen dat je (met een bedrijfswagen) iedere week ergens anders moet zijn. Een rijbewijs is dan ook vereist. Echter, Martijn heeft geen rijbewijs en op dit moment ook niet de middelen om deze te behalen.

Met een bijdrage vanuit het Power Certificaat van ADP en wat hulp van zijn werkgever, krijgt Martijn nu de kans zijn rijbewijs te behalen en een jaarcontract te ondertekenen bij Pronk Twee BV.

Hier is Martijn ongelofelijk blij mee en hij gaat er dan ook alles aan doen om het tot een succes te maken!”

Martijn.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

Jobcoaches.nu.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!