Welkom!

Allereerst: dank je wel dat je met een Power Certificaat een kandidaat aan het werk helpt! Je bijdrage reikt ver; met de plaatsing geef je iemand de mogelijkheid zich te ontwikkelen en deel te nemen aan de werkende maatschappij. Je verandert er een leven mee!

Op deze pagina vind je alle downloads van de toolkit.


Algemene Teksten

Hiernaast vind je algemene teksten die je kunt gebruiken als onderdeel van een blogpost, nieuwsbericht, socialmediapost of op een pagina op je website. Download het wordbestand met tekst, foto’s en losse links hier.

 

<bedrijf> zet zich extra in voor mensen met afstand tot werk. Hier intern én door andere plekken op de arbeidsmarkt te ondersteunen. En dat levert geweldige resultaten op! Met de bijdrage van een Power Certificaat gaan de  kandidaten zinvol aan het werk. De bedrijven waar ze werken profiteren van goed werk en diversiteit. En de maatschappij wordt er inclusiever van.
We doen dit samen met Everyday Heroes, een stichting die werkt maakt van banen voor kandidaten die een beetje steun kunnen gebruiken. Elke donatie, in de vorm van een Power Certificaat, is goed voor minstens één plaatsing. Heel laagdrempelig. Heel simpel.
Zo is Linda lekker aan de slag in het bedrijfsrestaurant van een groot cateringbedrijf. En Brian kan zich in de keuken van Restaurant Boshuis in Arnhem prima ontwikkelen. Lees alle succesverhalen op everydayheroes.com/succesverhalen.


Succesverhalen

Het mooiste bewijs zijn de succesverhalen. Van elke geplaatste kandidaat schrijven we op wat het probleem was om tot de perfecte plaatsing te komen en hoe we dat probleem samen met werkgevers, begeleiders en certificaathouders overwonnen.

Hiernaast staan een aantal succesverhalen in het kort. Je kunt deze verhalen delen zoals dat je het beste past.

Er zijn nog veel meer verhalen. Je kunt er lekker doorheen bladeren via onderstaande link – moet je doen, wordt je vrolijk van! Je kunt daar ook via het zoek-formulier de banen die dankzij jouw bijdrage gevuld zijn bekijken.

Download het wordbestand met tekst, foto’s en losse links hier.

 
Bart.jpg

Bart was in de Koekfabriek altijd al kind aan huis. Zo ontstond het idee van Bart als koekbezorger die met een bestelbusje de Koekfabriek koek in de omgeving levert. Met de juiste aandacht en begeleiding past deze functie hem perfect!

Jan.jpg

Jan is een enthousiasteling van 25 jaar uit Leiden. Na een proefplaatsing van twee maanden succesvol te hebben afgerond kan hij aan de slag bij Easy Wok. Dit heeft hij voor elkaar gekregen mede door intensieve begeleiding van Leids Inzet Collectief.

schipper+pedro.JPG

Pedro is vol trots begonnen met zijn praktijkexamen matroos aan boord van een binnenvaartschip.  Pedro kwam binnen met een droom om schipper te worden en nu, met de juiste ondersteuning en een beetje extra begeleiding lijkt dat helemaal te lukken!

Cynthia.jpg

Ravenna Corbijn, is een jonge vrolijke en behulpzame dame van 23 jaar. Momenteel werkt zij in de bediening van een Grand Café in Middelburg. Dit gaat haar goed af, vooral het contact met de gasten vindt zij erg leuk. Ravenna is een goede gastvrouw en een teamspeler.


Films

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Neem daarom vooral een van onze films op in je communicatie. Bijvoorbeeld onze algemene film, over wie we zijn en wat we doen, en een informatieve animatie over hoe dat allemaal precies werkt. Je kunt ze via de links hiernaast downloaden, of de embedcodes kopieren.


Link fim:
https://vimeo.com/266299730
Embedcode film:
<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/266299730?title=0&byline=0&portrait=0” width=”640” height=”360” frameborder=”0” webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

 


https://vimeo.com/258819312
Embedcode animatie:
<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/258819312?title=0&byline=0&portrait=0” width=”640” height=”360” frameborder=”0” webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>


Foto’s en logo’s