#1: Kandidaten

De eerste helden die je bij ons tegenkomt zijn de kandidaten. Mensen met een arbeidsbeperking. Zoals deze jonge vrouwen die op tien verschillende basisscholen in en rondom Leiden aan het werk gaan als zorghulp voor groep 1 en 2. Naast hun werk krijgen de jonge vrouwen een tweejarige vakopleiding die is gefinancierd met powercertificaten. 

Read More
Niels Agterberg
#2: Werkgevers

Elke baan bestaat omdat een werkgever er werk van maakte. Zoals Rob Ittman die in zijn restaurant en café meer wil doen dan lekker eten en drinken serveren in een geweldige sfeer. De Nieuwe Poort werkt veel met mensen met een arbeidsbeperking en de keuken is een opleidingskeuken.

Read More
Niels Agterberg
#3: Deskundige begeleiders

Marc weet hoe belangrijk werk is. ‘Het is de kurk waar alles op drijft’. Vandaar ook dat hij zich hard maakt voor goede werkplekken voor de mensen die hij begeleid. Dat is lang niet altijd makkelijk;  kandidaten hebben vaak een beetje extra aandacht of begeleiding nodig. En daar is soms geen ruimte voor.

Read More
Niels Agterberg
#4: Jij!

Elke geplaatste kandidaat is het resultaat van vier helden. De kandidaat zelf natuurlijk, de betrokken werkgever, de deskundige begeleider en... mensen zoals jij en ik. Van CEO tot betrokken particulier. Van HR manager tot gulle gever. Gewone mensen die het heel normaal vinden om elkaar een beetje te helpen als dat kan. Dankzij jou kunnen we een groot verschil maken voor heel veel mensen. Dank dus. En als je nog niet meedoet, aarzel dan niet en help een held.

Read More
Niels Agterberg