Ja, ik ben een held en help Johan aan werk!

Johan zijn droom ligt in de zorg. Op dit moment is Johan nog afhankelijk van het openbaar vervoer om deze cliënten te kunnen bezoeken. Dit is niet handig omdat niet alle cliënten even makkelijk bereikbaar zijn. Bovendien is Johan meer tijd kwijt met reizen en kan hij daardoor minder efficiënt ingepland worden. Ben jij een held en help je Johan aan zijn rijbewijs?

_32A1750.jpg

Met een Power Certificaat (€3500,-) help je Iara of iemand anders aan de betaalde baan.

Wil je zelf de hoogte bepalen van jouw bijdrage? Alle beetjes helpen.


Met dank aan mensen zoals jij zijn deze aanvragen de afgelopen weken tot een succes gebracht:

Wie doen er al mee?

Hoe werkt het?

Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Dat gaat met Power Certificaten. Een stoer bedrijf koopt een Power Certificaat (€3500,-). Dit geld wordt besteed om de laatste obstakels voor een baan weg te nemen, bijvoorbeeld begeleiding, opleidingen, reiskosten of iets heel tastbaars zoals een elektrische fiets. Honderden organisaties doen al mee en zij helpen honderden kandidaten aan het werk. 

Wat krijg ik voor mijn bijdrage?

Met je bijdrage helpen we iemand aan het werk. Op deze website en alle social media kanalen vertellen we de succesverhalen van mensen die dankzij jouw bijdrage zoals die aan het werk gaan. Lees meer over onze werkwijze.

certificaat.png

Andere vragen?

Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen.

Meer informatie over doneren?

 
Johan.png
Jim.png
Ilona.png
Bert.png