Ja, ik ben een held en help Melanie naar haar werk!

Melanie heeft haar SPW3 diploma niet afgerond en kan nog niet werken bij een professioneel kinderdagverblijf. Nu krijgt ze de kans om bij een werkgever ervaring op te doen en krijgt ze ook de mogelijkheid om haar diploma te halen. Echter is dit een stuk verder van haar huis en haar reiskosten worden niet vergoed. Ben jij de held die Melanie aan de essentiële reiskosten helpt? 

_32A1750.jpg

Met een Power Certificaat (€3500,-) help je Melanie of iemand anders aan de betaalde baan.

Wil je zelf de hoogte bepalen van jouw bijdrage? Alle beetjes helpen.


Met dank aan mensen zoals jij zijn deze aanvragen de afgelopen weken tot een succes gebracht:

Wie doen er al mee?

Hoe werkt het?

Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Dat gaat met Power Certificaten. Een stoer bedrijf koopt een Power Certificaat (€3500,-). Dit geld wordt besteed om de laatste obstakels voor een baan weg te nemen, bijvoorbeeld begeleiding, opleidingen, reiskosten of iets heel tastbaars zoals een elektrische fiets. Honderden organisaties doen al mee en zij helpen honderden kandidaten aan het werk. 

Wat krijg ik voor mijn bijdrage?

Met je bijdrage helpen we iemand aan het werk. Op deze website en alle social media kanalen vertellen we de succesverhalen van mensen die dankzij jouw bijdrage zoals die aan het werk gaan. Lees meer over onze werkwijze.

certificaat.png

Andere vragen?

Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen.

Meer informatie over doneren?

 
Johan.png
Jim.png
Ilona.png
Bert.png