#versnelheld

Boy's loopbaan in de versnelling!

Samen met Sivar heeft Boy een uitdagende baan bij Lunado Group BV gevonden! Nadat hij tijdens een proefplaatsing heeft laten zien wat hij in huis heeft, heeft hij een contract aangeboden gekregen. Boy is ontzettend blij met deze kans en is gelukkig weer mee te kunnen draaien in de maatschappij!

 
 

Binnen Lunado Group BV heeft Boy de functie assistent magazijnmedewerker. Zijn werkzaamheden omvatten het schoon houden van het magazijn en het assisteren bij het inpakken van buizen op de zaagafdeling. Een fysiek zware taak die hij met energie vervult! Hij heeft het hier geweldig naar zijn zin.

Maar er is een probleem, Boy kan namelijk  niet zelfstandig op zijn werk komen. Er is een slechte OV verbinding en het is te ver om te fietsen. Een bromfiets zou een uitkomst zijn, maar hij heeft geen bromfietsrijbewijs Doordat Boy een Wajong uitkering heeft, mist hij de financiële middelen om dit rijbewijs zelf te bekostigen. Dankzij het Power Certificaat van NWB Bank krijgt Boy de kans zijn bromfietsrijbewijs te halen en zijn zelfstandigheid te vergroten!"

Deel dit verhaal:

Boy_verticaal.jpg

Power Certificaat

hdh.jpg

Begeleiding

hdh.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!