CAO Banken

In de CAO Banken 2017-2019 is opgenomen dat banken aangesloten bij de Werkgeversvereniging Banken investeren in Power Certificaten om daarmee werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een vaste baan te helpen. En of dat werkt! Bekijk het verhaal van Bart bij De Koekfabriek.


“Met deze afspraak draagt de WVB bij aan méér diversiteit op de werkvloer”, aldus Anja Vester, bestuursvoorzitter van de WVB. “Participatiecertificaten zijn een goede manier om dat te doen; via de certificaten vanuit de CAO Banken helpt de sector mensen aan de best beschikbare werkplek, in een sector die bij diegenen past. Banken hebben zo samen een unieke afspraak gemaakt om mensen met een arbeidsbeperking te faciliteren in zinvol werk en in te zetten op échte banen.”

Dit artikel van Mireille Reijs verscheen in Bankwereld, 14 november 2017. Je kunt de pdf hier downloaden.

Anja Vester, bestuursvoorzitter WVB

Anja Vester, bestuursvoorzitter WVB


Ellen Kok, manager arbeidszaken NVB

Ellen Kok, manager arbeidszaken NVB

"Het is mooi en inspirerend om te zien hoe de leden van de Werkgeversvereniging Banken met deze cao afspraak al 24 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag hebben kunnen helpen. Samen werkt!"

Akte van partnerschap

Akte van partnerschap


Aan de slag dankzij CAO Banken


 

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!