CAO Banken

Wegens succes kunnen de aankomende jaren wederom tientallen mensen geholpen worden. Bij de Werkgeversvereniging Banken is in CAO Banken 2017- 2019 en nu ook 2019-2020 opgenomen dat de aangesloten banken investeren in Power Certificaten om daarmee werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een vaste baan te helpen. En of dat werkt, tientallen mensen zijn aan het werk geholpen! Bekijk het verhaal van Bart bij De Koekfabriek.


“Met deze afspraak draagt de WVB bij aan méér diversiteit op de werkvloer”, aldus Anja Vester, bestuursvoorzitter van de WVB. “Participatiecertificaten zijn een goede manier om dat te doen; via de certificaten vanuit de CAO Banken helpt de sector mensen aan de best beschikbare werkplek, in een sector die bij diegenen past. Banken hebben zo samen een unieke afspraak gemaakt om mensen met een arbeidsbeperking te faciliteren in zinvol werk en in te zetten op échte banen.”

Dit artikel van Mireille Reijs verscheen in Bankwereld, 14 november 2017. Je kunt de pdf hier downloaden.

Anja Vester, bestuursvoorzitter WVB

Anja Vester, bestuursvoorzitter WVB


Ellen Kok, manager arbeidszaken NVB

Ellen Kok, manager arbeidszaken NVB

"Het is mooi en inspirerend om te zien hoe de leden van de Werkgeversvereniging Banken met deze cao afspraak al 24 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag hebben kunnen helpen. Samen werkt!"

Akte van partnerschap

Akte van partnerschap

cao 2019-2020.JPG

CAO-afspraak 2019

Tientallen arbeidsplekken zijn & worden gecreëerd door de samenwerking tussen vakbonden en banken. Bekijk de volledige infographic: download.


Aan de slag dankzij CAO Banken 2017-2020


 

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!