#technischesleutelheld

“Oussama kan elke dag reizen naar zijn werk zonder zich druk hoeven te maken om de reiskosten”.

Oussama is een technisch ingestelde jongen uit Hilversum. Hij is gek op alles wat maar op wielen rijdt. Sleutelen aan bromfietsen en auto’s was altijd zijn al hobby, dus hoe fijn om van zijn hobby zijn werk te kunnen maken.  Hij heeft zich laten opleiden tot tweede autotechnicus en door zijn sterke motivatie en hulp van de jobcoach heeft hij uiteindelijk een leuke baan gevonden als automonteur.

Momenteel werkt Oussama bij een autogarage in Amersfoort. Hij is gestart met een proefplaatsing van twee maanden, alleen hakten voor hem de reiskosten van Hilversum naar Amersfoort er best in. Helaas konden werkgever en het UWV de reiskosten niet vergoeden en dacht Oussama aan stoppen met de proefplaatsing. Maar zijn jobcoach zag wel mogelijkheden en dankzij een Power Certificaat van Philadelphia kan Oussama nu elke dag reizen naar zijn werk zonder zich druk hoeven te maken om de reiskosten.

IMG_3658.PNG

Power Certificaat

philadelphia.jpg

Begeleiding

philadelphia.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!