#sportcrècheheld

Melanie is een vriendelijke, sociale en behulpzame dame uit Woerden. Ze is dol op kinderen en daarom wil ze hier op gebied van werk ook graag mee aan de slag. Voor een lange tijd was ze op zoek naar een baan bij een kinderdagverblijf, maar dat lukte niet zonder een specifiek diploma. Ze heeft haar SPW 3 opleiding namelijk niet afgerond en daardoor komt ze moeilijk aan de slag op een professioneel kinderdagverblijf.

In samenwerking met haar jobcoach vonden ze een baan voor haar op de crèche van een grote sportclub, David Lloyd, in Utrecht. Gelukkig is hier het SPW 3 diploma geen harde eis. Melanie vindt het werk erg leuk om te doen. Ze heeft een goede klik met haar collega's en ze krijgt van haar werkgever alle ruimte om extra taken op te pakken en uren te maken om later haar SPW 3 diploma wél te kunnen behalen.

Helaas lukt het niet om de reiskosten volledig vergoed te krijgen en het zou zo zonde zijn als Melanie hierdoor zou moet afhaken. Dankzij het Power Certificaat van Véronique Pauwels en Pierre Laubies kan Melanie haar reiskosten toch vergoed krijgen en kan ze haar doelen verwezenlijken door aan de slag te zijn met kinderen en te leren bij de sportschool. Succesvolle ontwikkeling wat betreft de banenafspraak.

 

Deze plaatsing is mede mogelijk gemaakt door het project ‘Topvrouwen’
Topvrouwen vergoeden de laatste obstakels op weg naar een baan door middel van certificaten. Met als doel om honderden banen voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt te realiseren.

Eén van die topvrouwen is Veronique Pauwels, Partner Bain & Company , heeft haar huwelijkscadeau ter beschikking gesteld voor dit project. Hierdoor is onder andere Melanie aan een baan geholpen.

Als je meer wilt weten over het project ‘Topvrouwen helpen Topvrouwen’, klik dan hier.

beeld%2Bmelanie.jpg

Power Certificaat

2180524_mevrouw_Schaapveld.png

Begeleider

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!