Wij zijn
Everyday Heroes

Lees alles over onze stichting »

We geloven in het eenvoudige principe van 'elkaar gewoon een beetje helpen'. Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. En iedereen heeft ook wel eens de mogelijkheid iets voor een ander te doen. Nou, van dat idee hebben we een stichting gemaakt. We helpen mensen die moeilijk een baan kunnen vinden aan werk waar ze zich goed in vullen en zich kunnen ontwikkelen.

 
 

Voor elke nieuwe baan hebben we vier alledaagse helden nodig.

  1. Een held die op zoek is naar een baan
  2. Een held die wil helpen
  3. Een held die het proces begeleidt
  4. Een held met een baan

Wij vinden, voor elke plaatsing, de vier helden die dat mogelijk maken. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Alle hulp is welkom!

 
 

Waar gaat
je geld naartoe?

Bekijk onze jaarverslagen »

Download ons beleidsplan »

Meer dan tachtig procent van het budget besteden we aan het mogelijk maken van banen. Voor kleine aanpassingen op de werkplek bijvoorbeeld, of een extra opleiding, het behalen van een certificaat of aanvullende begeleiding. We gebruiken ongeveer tien procent van het budget om nog meer helden te vinden. En met de laatste tien procent houden we het licht aan hier op kantoor.

 
 

Onze ambassadeurs helpen ons bij het uitdragen van ons verhaal en het vinden van zoveel mogelijk gewone helden. 

Onze
Ambassadeurs

Bekijk ze hier »

 

 

Wat is een
Power Certificaat?

Met een Power Certificaat help jij iemand aan een baan, een toekomst, een plek in de maatschappij. Een Power Certificaat heeft een waarde van 3.500EUR waar we de laatste obstakels op weg naar werk wegnemen. Elk certificaat is verbonden aan minimaal één baan.