Ja, ik steun iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt en doe mee met de actie


Met een Power Certificaat neem je voor ten minste één kandidaat de obstakels op weg naar werk weg. Zoals een opleiding, training of rijbewijs. Mocht het een minder grote investering zijn, dan worden er twee kandidaten mee geholpen. (waarde 3500 euro)

Wil je zelf de hoogte bepalen van jouw bijdrage? Help iemand met jouw bijdrage aan bijvoorbeeld aangepaste schoenen, een laptop of een vrachtwagenrijbewijs. Afhankelijk van het bedrag worden één of meerdere obstakels weggenomen. (waarde aanpasbaar)


Wat doen we met je heldenbijdrage?

Met jouw bijdrage nemen we de obstakels op weg naar werk weg voor een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld met extra begeleiding, een diploma, of een fiets. Heel makkelijk, heel simpel.

Met dank aan mensen zoals jij vonden bijvoorbeeld deze mensen werk:

Hoe werkt het?

Een Power Certificaat helpt een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Een Power Certificaat heeft een waarde van € 3.500. Deze certificaten worden aangeschaft door bedrijven en individuen die geloven in een inclusieve arbeidsmarkt.

Er zijn ook Power DeelCertificaten. Deze vertegenwoordigen een waarde van €350. Met deze bijdragen wordt (in combinatie met andere deelcertificaten/donaties) iemand aan een baan gehlopen. Iedere bijdrage helpt!

Zodra er een heel Power Certificaat is verkocht, gaan we direct aan de slag met het wegnemen van de obstakels voor een kandidaat. Als dat is gelukt, verschijnt zijn of haar verhaal als succesverhaal op deze website. Lees meer over onze werkwijze.

certificaat.png

Wat krijg ik voor mijn bijdrage?

Je bijdrage is een gift. Met je bijdrage helpen we iemand aan het werk. Op deze website, onze social media, en elders vertellen we de succesverhalen van mensen die dankzij bijdrages zoals die van jou aan het werk gaan.

Wil je jouw naam vermeld hebben op een Power Certificaat en koop je een Power DeelCertificaat, dan moeten we 21% btw over je gift rekenen. Koop je een heel Power Certificaat, dan helpen we je graag telefonisch om jouw naam op het certificaat te krijgen.

Wat is Everyday Heroes?

Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo snel mogelijk aan een baan. Heel laagdrempelig, heel simpel. We hebben een ANBI status. Lees meer over de stichting.

Wie doen er al mee?

Andere vragen?

Wil je meer weten raadpleeg dan onze veelgestelde vragen.

Johan.png
Jim.png
Ilona.png
Bert.png

Meer info over het doneren?